Conditii de colaborare

Dragi vizitatori au vizitat magazinul online laylacosmetics.md. Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să citiți toți termenii Contractului de Utilizare.

1. Termeni și definiții:

Vânzătorul - ELITE VITA SRL, este proprietarul magazinului online laylacosmetics.md, care oferă servicii pentru selecția și vânzarea mărfurilor, precum și organizarea livrării de bunuri către cumpărător în conformitate cu prezentul acord.
Cumpărător - persoană care plasează o comandă pentru mărfuri pe site-ul laylacosmetics.md.
Magazin online - un magazin online situat pe pagina web laylacosmetics.md.
Contract - acest acord de utilizator, având forța contractului ELITE VITA SRL și a Cumpărătorului. Acordul conține aceleași condiții pentru toți Cumpărătorii.
Produsul este produse cosmetice profesionale ale mărcii italiene LAYLA COSMETICS (ITALIA, Milano): produse cosmetice decorative pentru servirea feței, ochilor, buzelor și unghiilor, a căror comandă este realizată conform mostrelor prezentate pe site-ul laylacosmetics.md.
Serviciu de livrare - o divizie a magazinului online laylacosmetics.md, care organizează livrarea de bunuri.
Condiții de livrare - condițiile care reglementează procedura de plată și livrare a mărfurilor vândute în magazinul online laylacosmetics.md.

2. Dispoziții generale și obiectul acordului

2.1. Magazinul online laylacosmetics.md oferă Cumpărătorului posibilitatea de a-și utiliza serviciile în condițiile care fac obiectul prezentului Acord. Acordul stabilește procedura de achiziție a mărfurilor din magazinul online.

2.2. Obiectul prezentului Acord este vânzarea și livrarea ulterioară către Cumpărătorul Bunurilor în conformitate cu condițiile din Acord și cu prețurile indicate în magazinul online. Acordul prevede, de asemenea, Cumpărătorului să primească și să plătească Bunurile livrate.

2.3. Prin plasarea unei comenzi pentru livrarea Bunurilor în magazinul online laylacosmetics.md, cumpărătorul acceptă toate condițiile prevăzute în prezentul acord. În caz de dezacord parțial sau complet cu condițiile prezentului Acord, Cumpărătorul este de acord să refuze achiziționarea Bunurilor.

2.4. Elite VITA SRL poate modifica condițiile Contractului fără o notificare prealabilă către Cumpărător. Efectul noii ediții a acordului începe din momentul publicării pe pagina web corespunzătoare.

2.5. Prezentul acord este o ofertă publică adresată tuturor cumpărătorilor interesați. Contractul este considerat încheiat din momentul în care Vânzătorul primește confirmarea intenției Cumpărătorului de a comanda livrarea Bunurilor. Prin plata bunurilor, Cumpărătorul confirmă încheierea unui contract de vânzare cu amănuntul în condițiile specificate în prezentul acord.

3. Condiții de înregistrare în magazinul online

3.1. Înregistrarea (completarea coloanelor: nume, număr de telefon, e-mail ...) a Cumpărătorului în magazinul online este necesară pentru a putea comanda livrarea de bunuri. Prin completarea formularului de înregistrare, Cumpărătorul este de acord cu termenii prezentului Acord, confirmând clauza „Am citit Politica de securitate și sunt de acord cu condițiile Contractului”.

3.2. Dacă Cumpărătorul furnizează informații incorecte (incomplete) despre el însuși sau Magazinul online are motive serioase să creadă că informațiile furnizate de acesta sunt incomplete, incorecte sau inexacte, Magazinul online are dreptul să anuleze înregistrarea Cumpărătorului și (sau) să refuze Cumpărătorul înregistrat să furnizeze servicii.

3.3. Prin indicarea și completarea datelor sale personale (înregistrarea) în magazinul online, Cumpărătorul este de acord că informațiile specificate în timpul înregistrării care conțin date cu caracter personal vor fi folosite pentru procesarea, procesarea și completarea comenzii.

3.4. După plasarea unei comenzi, magazinul online prelucrează datele cu caracter personal ale Cumpărătorului, în conformitate cu „Legea privind protecția datelor cu caracter personal”, aprobată de Parlamentul Republicii Moldova.

4. Descrierea serviciilor

4.1. Magazinul online este un sistem informațional pe care Cumpărătorul îl poate utiliza pentru a căuta și comanda Produse.

4.2. Condițiile de livrare a mărfurilor sunt specificate pe site-ul „Informații despre livrare”

4.3. În absența unuia sau a mai multor Produse simultan în momentul acceptării comenzii, angajatul magazinului online are dreptul să discute cu Cumpărătorul înlocuirea Produsului selectat sau să excludă Produsul care nu este în stoc din comanda sa. Vânzătorul se obligă să îl informeze pe Cumpărător cu privire la modificările efectuate la comanda telefonică, al cărui număr va fi indicat în momentul înregistrării Cumpărătorului în magazinul online.

4.4. La primirea unei comenzi pentru livrarea Bunurilor, Vânzătorul acceptă să contacteze Cumpărătorul pentru a confirma telefonic comanda, numărul căruia va fi indicat în momentul înregistrării Cumpărătorului în magazinul online.

4.5. Livrarea mărfurilor se efectuează în Republica Moldova pe adresa indicată de cumpărător la efectuarea comenzii. Data și ora livrării Bunurilor sunt convenite cu Cumpărătorul prin telefon, numărul acestora fiind indicat în momentul înregistrării Cumpărătorului în magazinul online.

4.6. Cumpărătorul este de acord să primească apeluri la numere de telefon indicate de el la înregistrare (și (sau) plasarea unei comenzi), de la personalul de asistență pentru clienți și angajații serviciului de curierat din magazinul online, precum și să primească e-mailuri.

4.7. Cumpărătorul este de acord să accepte Bunurile comandate de la angajatul Serviciului de livrare la adresa indicată la înregistrarea în Magazinul Online și (sau) adresa indicată la plasarea comenzii.

4.8. La plasarea unei comenzi, Cumpărătorul este obligat să ofere magazinului online adresa poștală corectă la care angajatul Serviciului de Livrare va putea livra Marfa în mod liber.

4.9. Toate informațiile despre Bunurile prezentate în magazinul online sunt destinate doar referinței și nu pot transmite informații cuprinzătoare cu privire la proprietățile consumatorilor ale Bunurilor. Informațiile privind proprietățile consumatorilor Bunurilor sunt indicate pe baza datelor furnizate de producătorii-furnizorii acestor Produse.

4.10.Vânzătorul nu este responsabil pentru discrepanța dintre caracteristicile Bunurilor indicate în paginile magazinului online și caracteristicile reale ale Mărfurilor. Vânzătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate Bunurilor din cauza utilizării necorespunzătoare sau a încălcării normelor de funcționare.

4.11. Cumpărătorul are dreptul de a refuza mărfurile comandate în orice moment, până la livrarea acestuia. Comanda este considerată executată în momentul transferului bunurilor către cumpărător. Cumpărătorul are dreptul de a refuza comanda plătită (sau o parte din comandă) în conformitate cu regulile prevăzute în secțiunea „Returnarea mărfurilor”.

4.12. După o coordonare prealabilă cu Vânzătorul, Cumpărătorul are dreptul să efectueze modificări ale comenzii, până la executarea acesteia. În acest caz, Vânzătorul se angajează să ajusteze plata prin reducerea costului comenzii sau prin cererea de plată suplimentară.

4.13. Dacă Bunurile au fost livrate Cumpărătorului la adresa și în termenul convenit la plasarea comenzii, dar nu au fost transferate Cumpărătorului din motive care nu sunt sub control Vânzătorului (refuzul Cumpărătorului de a accepta Bunurile de bună calitate; Cumpărătorul a indicat în mod incorect adresa la plasarea comenzii), Vânzătorul are dreptul de a solicita rambursarea de la Cumpărător pentru cheltuielile aferente livrării Bunurilor.

4.14. În cazul unor defecte ale mărfurilor în momentul primirii acestora, Cumpărătorul are dreptul de a solicita înlocuirea unor astfel de bunuri cu o Mărfuri similare de bună calitate sau de a refuza încheierea unei tranzacții de cumpărare și vânzare. În acest caz, Cumpărătorul, la cererea Vânzătorului, este obligat să returneze bunurile primite de calitate inadecvată.

4.15. Cererile pentru calitatea Bunurilor pot fi depuse de către Cumpărător către Vânzător în conformitate cu condițiile prevăzute de „Legea privind protecția drepturilor consumatorului”, aprobată de Parlamentul Republicii Moldova.

5. Condiții de utilizare a materialelor postate în magazinul online

5.1 Paginile magazinului online conțin materiale, texte, fotografii, imagini grafice protejate de „Legea dreptului de autor și drepturile conexe” aprobată de Parlamentul Republicii Moldova.

5.2. ELITE VITA SRL are drepturi exclusive de a utiliza informațiile postate pe paginile magazinului online (inclusiv dreptul de a schimba locația, sistematizarea și transformarea datelor sursă).

5.3. Cumpărătorul, precum și orice vizitator al magazinului online laylacosmetics.md, nu au dreptul să publice, să facă modificări, să transfere către terți și (sau) să participe la vânzarea informațiilor postate pe paginile magazinului online.

Orice acțiuni legate de utilizarea materialelor postate pe paginile magazinului online trebuie să fie coordonate cu administrarea ELITE VITA SRL.

5.4. ELITE VITA SRL are dreptul deplin și inalienabil de a edita, posta și șterge orice informație din paginile magazinului online, fără notificare prealabilă cumpărătorilor.

5.5. Cumpărătorul, precum și orice alt vizitator al magazinului online, acceptă să nu posteze informații pe paginile magazinului online care încalcă legile Republicii Moldova.

Inclusiv informații: care conțin amenințări și insulte; încălcarea drepturilor cetățenilor asupra vieții private sau a ordinii publice; insulta onoarea și demnitatea unei persoane; care conține apeluri la instigarea la ura religioasă, etnică sau rasială; care conține apeluri la violență sau încercări de a incita la ostilitate, precum și orice alte materiale care îi încurajează pe alții să se angajeze în comportamente ilegale, care implică drept civil, răspundere penală și alte răspunderi.

5.6. Cumpărătorul, precum și orice vizitator al paginilor de internet ale magazinului online, acceptă să nu utilizeze informații despre magazinul online pentru a face reclama unor bunuri sau servicii, fără acordul prealabil scris al administrației ELITE VITA SRL.

5.6. Cumpărătorul este de acord să nu folosească informații despre magazinul online pentru a stimula vânzarea de bunuri și servicii, chiar dacă această reclamă nu creează concurență pentru magazinul online.

6. Confidențialitatea informațiilor

6.1. ELITE VITA SRL se angajează să nu difuzeze sau să dezvăluie terților datele personale primite de la Cumpărător în timpul înregistrării, fără acordul Cumpărătorului.

6.2. La prelucrarea datelor Cumpărătorului, ELITE VITA SRL ia toate măsurile legale, tehnice și organizatorice necesare pentru a proteja aceste date împotriva accesului accidental sau ilegal la acestea.

7. Dispoziții generale

7.1. Acest Acord este guvernat de legile Republicii Moldova. Toate litigiile posibile cu privire la condițiile Acordului sunt soluționate în conformitate cu normele legislației actuale a Republicii Moldova.

7.2. Cumpărătorul are dreptul să trimită revendicările sale către vânzător la adresa: mun. Chișinău, st. Diminetsiy 48, tel. + 373 78 6888 78
7.3. Angajații serviciului de livrare nu sunt autorizați să accepte reclamații și să rezolve diferendele legate de cantitatea, calitatea și sortimentul mărfurilor livrate, precum și orice alte revendicări privind activitățile profesionale ale magazinului online.

7.4. Cererile pentru calitatea produselor sunt acceptate în termen de 14 zile lucrătoare de la data livrării mărfii. Examinarea oficială a statului a proprietăților consumatorilor Bunurilor se efectuează în detrimentul părții interesate și numai cu siguranța și (sau) integritatea coletului.
8. Livrarea și plata bunurilor

8.1. Costurile de transport și metodele de plată pentru mărfurile achiziționate sunt indicate în secțiunea „Informații despre livrare”. Prin plasarea unei comenzi, Cumpărătorul este de acord cu faptul că i se comunică condițiile de plată pentru costul Bunurilor și livrarea acestora.

8.2. Cumpărătorul este de acord să plătească costul mărfii, cel târziu la momentul primirii acesteia.
Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să citiți toți termenii Contractului de Utilizare.